Om Gautefall Event


Planlegger du teambuilding med jobb eller vennegjengen?

GautefallEvent ble startet høsten 2017 og driftes av Lia aktivitet og hytteservice AS. Teambuilding er å investere i arbeidsmiljø, skape motivasjon og trivsel.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

 

Om området

Gautefall har fantastiske turområder, sommer som vinter. Om sommeren kan du sykle og gå turer på opparbeidede stier i skog eller fjellterreng. Du finner gode turkart over området. På vinterstid er Gautefall Alpinsenter med alle sine bakker, Gautefall biathlon og et godt merket skiløypenett (6 mil) flotte aktivitetsområder. Det er gode muligheter for både korte og lengre turer tilpasset alle ferdighetsnivåer.

 

Om Olav Lia

Olav Lia har vokst opp, og bor, rett ved Gautefallheia. Helt siden liten gutt har han elsket å holde på med naturaktiviteter: Fra sykkel, alpint og toppturer til klatring og langrenn. Olav har alltid vært aktiv og har blant annet deltatt 10 ganger i Birken på sykkel samt deltatt i NM i alpint. Er han ikke ute på tur med grupper finner du han på en topp med telemarkskia på bena om vinteren og på sykkelsetet på sommeren. Han har lang erfaring med å tilrettelegge for fine naturopplevelser uansett ferdigheter, ønsker og behov.

Overnatting


Vi kan tilby overnatting i egnede hytter for store og små grupper.

Les mer

Mat og drikke


Uten mat og drikke duger deltageren ikke! Vi mener at god mat er viktig for å få en god opplevelse. Vi ordner mat etter ønske og bruker lokale råvarer!

Les mer